Programma's in de natuur

Algemeen


Af en toe kun je via Qigongnatuurlijk een wandeling met Qigong in de natuur maken. Binnen Ren Xue en Yuan Gong streven we ernaar om in harmonie te zijn. De natuur is dat. Het is niet voor niets dat we vaak de natuur in trekken om weer kalm te worden of om 'bij onszelf te komen'.


Verder gaat het erom dat je je verbindt met het universum, met hemel en aarde en met de wereld. Als je buiten in de natuur bent, is het contact directer. Dit werkt twee kanten op. Doordat je in de natuur bent, kom je makkelijker in een harmonieuze staat. En andersom, als je in die staat bent, sta je meer open voor de natuur en is je beleving intenser.


Je moet wel oppassen bij het het beoefenen van Qigong in de natuur. Bij kou, regen of veel wind werkt het averechts, je vat extra makkelijk kou.

Vanaf maart zullen er weer wandelingen worden georganiseerd.


Natuurwandeling in Spanderswoud 


Vanaf maart kun je weer zo 1 keer per maand deelnemen aan een wandeling in de natuur met Yuan Gong. Deze duurt circa 1,5 uur. Kijk voor meer informatie hierLessen op de heide


Zo ongeveer vanaf het moment dat

de zomertijd  begint, zullen

de wekelijkse lessen op de hei plaats

vinden. Meer info zie hier


Op adem komen in de Alpen:

6 daagse Qigong en wandelen in de bergen.


Eind augustus kun je deelnemen aan een programma van Yuan Gong in de Oostenrijkse bergen. Voor verdere informatie kijk hier