Groepslessen 


Yuan Gong  maakt je kalm, fit en blij;

lessen binnen en buiten


Om Yuan Gong te leren, kun je groepslessen volgen, gedurende zomertijd op de heide en in de wintertijd in een zaal. De lessen die ruim een uur duren, hebben een ontspannende werking. Verder werken ze vitaliserend en dragen ze bij aan heling. Ze brengen je ook dichter bij jezelf.


Zomers zijn het meer op zichzelf staande lessen, in de winter zit er meer een logische opbouw in. 

Hoewel 1 les al prettig kan zijn, boek je het meeste resultaat als je een aantal lessen neemt en ook thuis yuan gong beoefent. Vanaf februari worden er ook lessen online aangeboden, waar je voor een gering bedrag aan mee kan doen.

In de lessen leer je een aantal series standaardvormen, elke serie heeft een wat andere invalshoek. 

In elke les voedt jij je lichaam en geest met Qi, waarbij overigens ook hartskwaliteiten worden meegenomen.


Extra losse lessen


Vrijdag 15 en 29 maart kun je extra losse lessen volgen, voor €10,- per les. Deze vinden plaats van 10.00 tot 11.15 uur. Afhankelijk van het weer zijn ze binnen of buiten. Zie voor locatie van die lessen hieronder.Op vrijdag 22 maart is er om 11.00 uur een natuurwandeling met Qigong, zie hier voor meer info


Lessen Binnen


In 2024 kun je weer lessen op de vrijdagochtend volgen. Deze starten op vrijdag 26 januari. Deze doorgaande les loopt door tot en met vrijdag 8 maart 2024


Tijdstip

De lessen beginnen om 10.00 en eindigen om 11.15. 


Waar?

De lessen vinden plaats bij mij thuis aan de Lange Heul in Bussum.


Kosten

De kennismakingsles kost €7,50,

De kosten van de hele cursus zijn € 75-;dat is inclusief de kennismakingsles.

Mensen met ervaring met Yuan Gong kunnen ook losse lessen volgen, deze kosten €13,50. Als je vaker dan 2 keer komt, betaal je €11,50- per les.


Nieuw: online lessen volgen

Je kunt tussendoor ook nog bezig zijn met Yuan Gong door lessen online te volgen. Via Ren Xue Nederland worden er elke maandagavond lessen gegeven via MSteams. Dit is een soort Zoom. De kosten voor een heel jaar zijn voor lidmaatschap en het volgen van lessen gering, namelijk €30,-.


Instructie video's

Het helpt erg om ook thuis Yuan Gong oefeningen te doen. Je kunt hiervoor DvD's lenen of via de website van Ren Xue kopen.


Verdere informatie en opgave

Je kunt je opgeven door je contactgegevens op de contactpagina in te vullen, ook voor informatie kun je dit formulier invullen. Als je dat wil neem ik telefonisch contact met je op. Geef svp aan hoe laat je wel en niet kunt op de vrijdagochtend !Lessen op de heide


Wanneer?

In de zomertijd geef ik lessen op de Bussumerheide.  In april 2024 verwacht ik weer te starten. 


Healing


Algemeen

Qigong en Yuan Gong dragen ertoe bij dat je beter in je vel komt te zitten. Vooral als je dit dagelijks beoefent, wordt je rustiger en vitaler.

Ziektes zijn algemeen gezien verstoringen van Qi in het lichaam.  Met Yuan Gong kun je die Qi weer de goede kant op laten stromen.

In de Yuan Gong kun je je ook focussen op herstel, waarbij je van specifieke technieken gebruik maakt. Bij de lessen binnen zullen we dit een paar keer doen.


individuele healing sessies

Als je wil, kan ik ook individuele sessies geven die ondersteunend werken om je beter te voelen en/of te genezen. Per situatie is de behandeling verschillend, omdat die wordt afgestemd op jouw situatie. Je kunt me contacten voor meer informatie, mogelijkheden en kosten.