Ren Xue


Ren Xue is opgericht door Yuan Tze, een Chinese master die al vanaf zijn jeugd Qigong beoefend. Het is een totaal systeem, gericht op het een hoger niveau brengen van je levensenergie, gezondheid, welbevinden en dat je persoonlijke ontwikkeling en je vermogen bijdragen aan de samenleving te geven.

 Een mens wordt meestal in een natuurlijke staat geboren, waarin hij of zij vrij is, spontaan, vol vreugde en ontspannen. Deze staat van harmonie zijn veel mensen kwijtgeraakt, omdat ze hebben geleerd vaak via patronen te reageren. De uitdaging is om deze natuurlijke harmonieuze staat terug te vinden en te houden. De staat waarin je je werkelijke zelf leeft. Dan ontwikkel je een harmonie die je ook weer kunt overdragen aan anderen. Dat is zelfs een taak, want zo alleen kun je de wereld op een hoger niveau brengen. Ook ziet hij dat als fundamentele oplossing om allerlei maatschappelijke vraagstukken op te lossen en vraagstukken op het gebied van klimaat en het dood gaan van de natuur op te lossen.

Omdat Yuan Tze het belangrijk vindt dat Ren Xue als manier van leven (life cultivation) toegankelijk wordt gemaakt voor iedereen, is een internationaal netwerk ontwikkeld. Verder zijn de werkvormen zo simpel mogelijk gehouden en zijn ook prijzen voor diensten en producten laag. Veel informatie kun je gratis krijgen en er zijn veel mensen die je tips willen geven of willen vertellen wat Yuan Gong en Ren Xue voor hen heeft betekent. 

Link

Meer informatie over ren xue vind je op de internationale site, klik hierOp deze site kun je ook boeken, video en cd's met instructie materiaal kopen, die je ofwel fysiek kunt bestellen of kunt downloaden. Ook worden veel retreats gegeven, die via zoom werken. Dat alles tegen zeer schappelijke prijzen.

Qigong Natuurlijk
Harmonie met jezelf, anderen en de wereld