Yuan Gong ontspant, heelt en vitaliseert; voorjaarscursus

Op vrijdag 17 maart 2023 start een cursus van  7 lessen binnen, in een mooie zaal van YogaYvonne op de grens van Bussum en Naarden.

In deze cursus leer je de basisoefeningen van Yuan Gong zoals Tian Yuan en Di Yuan en in de helft van de lessen is er extra tijd voor healing. Ook maak je kennis met  Tong Yuan. Tong Yuan nodigt je uit te leven vanuit hartskwaliteiten. Als ls je beter in je vel wilt zitten werkt Yuan Gong heel prettig.  Als je wilt herstellen van een burnout of last hebt van long covid, dan draagt Yuang Gong vaak prima bij tot herstel.

17 maart is een kennismakingsles, daarna is het fijn als je (bijna) alle lessen volgt, want dan maak je de oefeningen goed eigen en heb je er meer profijt van.

Data en tijd

De lessen beginnen om 10.30 en eindigen om 11.45. De data zijn: 17,24 en 31 maart en 7,14,21 en 28 april

Waar

De lessen vinden plaats bij YogaYvonne, Lambertus Hortensiuslaan 13E, 1412 GV Naarden. 

Kosten

De kennismakingsles kost €7,50, 

De kosten van de hele cursus zijn € 70,-, dat is inclusief de kennismakingsles. 

Losse lessen kosten €12,50. 


Instructie video's

Het helpt erg om ook thuis Yuan Gong oefeningen te doen. Ter ondersteuning hiervan kun je instructievideos volgen in het engels. Die vind je hier op you tube.


Verdere informatie en opgave

Je kunt je opgeven door een contactformulier in te vullen, ook voor informatie kun je dit formulier invullen. Als je dat wil neem ik telefonisch contact met je op. 

Qigong Natuurlijk
Harmonie met jezelf, anderen en de wereld