Op Adem komen in de Alpen

Berghut op 1730 m bij Neukirchen


Bergweek in Oostenrijk met Yuan Gong

5-11 september 2021

 

Wie Qigong Natuurlijk helemaal wil ervaren kan deelnemen aan de bergweek  in de Oostenrijkse Alpen. In een groep van 10 personen verblijf je in een berghut op 1730 meter hoogte bij Neukirchen am Grossvenediger. Het programma bestaat uit Yuan Gong lessen & meditaties (3-4 uur per dag) en wandelingen van ca 4 uur, wellicht 1 dag wat langer. 

Hoofddoel is om je innerlijke staat van zijn te versterken, waarin je kalmer, vrijer en  blijer wordt. Het Qi veld werkt buiten en hoger in de bergen krachtiger. De meditaties en oefeningen werken hierdoor sterker en je bewustzijn wordt ruimer en dieper. Verder brengen het zijn in de natuur, de vrij eenvoudige berghut en het programma je veel dichter bij je natuurlijke zelf.  Je zult jezelf, de natuur en contacten met anderen op een nieuwe manier gaan beleven.


Voor wie?

Als je het pure in jezelf en de pure natuur nieuw leven wil inblazen, dan is deze week een aanrader. Het hele programma zal je geest en lichaam vitaliseren. Tegelijk ontspan je en raak je opener en rustiger.

Hoewel je niet veel ervaring hoeft te hebben met meditaties of Qigong, moet je het wel fijn vinden om een aantal uren per dag met Yuan Gong bezig te zijn. En dat weet je eigenlijk alleen maar als je al enkele lessen Yuan Gong hebt gevolgd.

De groep zal niet al te groot zijn, er kunnen maximaal 8 deelnemers mee, met elkaar zijn we dan met maximaal 10 personen.Waar verblijf je? De accommodatie 

De berghut heeft een kleine 200 m2 aan oppervlak en bevat een eetkamer, 2 2-persoons slaapkamers en 2 4-persoonskamers, 2 toiletten en een douche. Rond de hut zijn terrasjes en met zitplekken.

Er is een kok die voor warme maaltijden op een hout gestookt fornuis zorgt. De accommodatie is via een prive weg per auto te bereiken. Praktische informatie 

Voorbereiding

4 weken vooraf is er een voorbereidingsmiddag. Je maakt dan kennis met iedereen die mee gaat, we doen een paar yuan gong oefeningen en er zal nog aanvullende praktische informatie worden verstrekt. Ook is het mogelijk om dan afspraken te maken voor mensen die samen willen reizen.

 

Kosten

De totale kosten bedragen €545,-. Als je graag in een 2 persoons kamer slaapt, betaal je €495,- Daar zijn alle kosten voor eten & drinken, verblijf en excursies bij in begrepen. De reis naar Oostenrijk moet je zelf regelen, bij de kennismaking kun je afspraken maken voor gezamenlijk reizen.

 

Aankomst en vertrek

Het programma start zondag 13 september om 20.30 uur, vanaf 17.00 uur kun je aankomen en je settelen. Je kunt ook mee eten als je wilt. Zaterdagochtend  18 september 10.00 uur eindigt het programma.


Aanmelding

Als je mee wilt of dat serieus overweegt, klik dan op hier en vul formulier in en we nemen contact met je op. Wil je je opgeven om mee te doen, dan ontvang je een opgave formulier waarin je een aantal gegevens invult. Die retourneer je dan en als je ook de inschrijfkosten van €150,- over maakt, is je reservering definitief.

Contact

Corona

Omdat het reizen naar Oostenrijk eind mei nog steeds niet was toegestaan, is de week van juli afgeblazen en naar volgend jaar verplaatst. Maar voor de week in september zijn nog plaatsen beschikbaar. 

  

  


Qigong Natuurlijk
Harmonie met jezelf, anderen en de wereld